- Konular
- 47
- Skor
- 37
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,
Aksiyon-macera ve hack & slash türünün en köklü efsanelerinden biri olan, Gabriel Belmont'un karanlığa karşı verdiği epik savaşı ve ardından bir efsaneye dönüşen trajik öyküsünü konu alan Castlevania: Lords of Shadow 1 ve 2 serisi için hazırlanan %100 Türkçe yama paketini sizlerle paylaşıyorum.
Bu özel arşiv, serinin her iki oyununu da tamamen kendi dilinizde oynayabilmeniz için gerekli tüm dil dosyalarını bir arada sunmaktadır. Tek bir indirme bağlantısı sayesinde Gabriel'in kaderine, menülere, senaryo diyaloglarına ve derin lore (hikaye) metinlerine dil bariyerine takılmadan %100 Türkçe olarak hakim olabileceksiniz.

Karanlık güçlere karşı kırbacınızı sallayacağınız bu epik ve kanlı macerada tüm oyuncularımıza keyifli oyunlar dilerim!
Aksiyon-macera ve hack & slash türünün en köklü efsanelerinden biri olan, Gabriel Belmont'un karanlığa karşı verdiği epik savaşı ve ardından bir efsaneye dönüşen trajik öyküsünü konu alan Castlevania: Lords of Shadow 1 ve 2 serisi için hazırlanan %100 Türkçe yama paketini sizlerle paylaşıyorum.
Bu özel arşiv, serinin her iki oyununu da tamamen kendi dilinizde oynayabilmeniz için gerekli tüm dil dosyalarını bir arada sunmaktadır. Tek bir indirme bağlantısı sayesinde Gabriel'in kaderine, menülere, senaryo diyaloglarına ve derin lore (hikaye) metinlerine dil bariyerine takılmadan %100 Türkçe olarak hakim olabileceksiniz.

Türkçe Yama Kapsamı ve Öne Çıkan Özellikler
- Çift Oyun Desteği: İndireceğiniz tek bir arşiv dosyası içerisinden hem birinci oyunun (Lords of Shadow 1) hem de ikinci oyunun (Lords of Shadow 2) Türkçe yama yükleyicileri çıkmaktadır.
- %100 Tamamlanma Oranı: Her iki oyunun da ana menü arayüzleri, senaryo diyalogları, eşya ve yetenek açıklamaları, görev günlükleri ve tüm altyazıları tamamen Türkçeye kazandırılmıştır.
- Platform Uyumluluğu: Yama dosyaları, oyunların PC üzerindeki orijinal Steam ve diğer dijital platform sürümleriyle sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi
Yama paketi otomatik kurulum sihirbazları (yükleyici dosyaları) ile birlikte gelmektedir, bu sayede kurulumu son derece pratiktir. Kurulum aşamasına geçmeden önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörlerinizin bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın. Ayrıca arşiv içerisinden çıkacak olan Beni Oku dosyasını da inceleyebilirsiniz.- Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Castlevania: Lords of Shadow 1 & 2 ortak Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
- Klasör içerisinden çıkan yama dosyalarından, bilgisayarınızda hangi oyun kurulu ise o oyuna ait olan .exe uzantılı Türkçe yama kurulum dosyasını çalıştırın.
- Kurulum sihirbazı ekranında, yamanın oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu doğru klasöre uygulandığından emin olun. Eğer hedef dizin yanlış görünüyorsa, oyunun ana klasörünü manuel olarak seçin.
- Kurulumu onaylayarak tamamlayın. Eğer serinin her iki oyunu da bilgisayarınızda kuruluysa, aynı adımları diğer oyunun kurulum dosyası için de sırasıyla tekrarlayın.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum sihirbazında oyun dizinlerini seçerken bir hata alırsanız, oyuna girdiğinizde diyaloglar veya menü Türkçe olarak aktifleşmezse hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Castlevania: Lords of Shadow 1 ve 2 full Türkçe yama ortak indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.