- Konular
- 291
- Skor
- 747
Crash Bandicoot 4: It’s About Time PS5 %100 Türkçe Yama ve Kurulum Rehberi
Klasik platform macerasını modern bir enerji, göz alıcı görseller ve harika yeni nesil performansıyla birleştiren efsanevi Crash Bandicoot 4: It’s About Time, PlayStation 5 konsollarınızda tamamen Türkçe olarak yeniden hayat buluyor! Neo Cortex ve N. Tropy'nin evrenin her köşesini tehdit eden zaman kırılması planlarına karşı Crash ve Coco’nun kuantum maskelerinin gücüyle boyutlar arasında atladığı bu çılgın serüven, Crash Bandicoot 4: It’s About Time PS5 Türkçe Yama projesiyle baştan aşağı yerelleştirildi. Zamanı, mekanı ve gerçekliğin kurallarını büktüğünüz bu eğlenceli ve patlayıcı hikayeyi dil engeline takılmadan kendi anadilinizde deneyimleyebilirsiniz.Kuantum güçleriyle donatılmış bölümleri, karakter geçişlerini, gizli kostüm görevlerini ve reflekslerinizi sınayan tüm zorlu aşamaları eksiksiz anlamanızı sağlayacak bu özel PS5 yerelleştirme paketini sitemiz üzerinden reklamsız, ücretsiz ve en hızlı şekilde hemen indirebilirsiniz.
Yama Hakkında Önemli Teknik Notlar
- Sürüm ve Konsol Testi: Hazırlanan bu Türkçe yama paketi, PS5 7.40 sistem versiyonunda titizlikle test edilmiş ve tamamen kararlı çalıştığı onaylanmıştır.
- Tam Entegrasyon: Oyun içi tüm ana senaryo diyalogları, kuantum maskelerinin (Lani-Loli, Akano, Kupuna-Wa, Ika-Ika) konuşmaları, bölüm sonu canavarı (boss) mücadeleleri öncesi ara sahneler, kostüm açma şartları, yan mücadele metinleri ve tüm arayüz seçenekleri %100 Türkçeye çevrilmiştir. Konsol üzerinde herhangi bir donma veya font hatası yaşatmaz.
Nasıl Kurulur?
Crash Bandicoot 4: It’s About Time PlayStation 5 Türkçe yaması, konsol dosya yöneticisi araçları veya Itemzflow yardımıyla şu adımlarla pratik bir şekilde gerçekleştirilmektedir:Önemli: Kuruluma başlamadan önce PlayStation 5 konsolunuzda bulunan orijinal oyun dosyalarınızın ve mevcut kayıt verilerinizin (save) yedeğini almayı kesinlikle unutmayınız. Bu yama, PlayStation 5 konsollarında dosya kopyalama yöntemiyle kurulmaktadır.
- Sitemizden Crash Bandicoot 4: It’s About Time PS5 Türkçe Yama dosyasını indirin ve sıkıştırılmış arşivden bilgisayarınıza çıkartın.
- Klasör içerisinden çıkan yerelleştirilmiş .pak uzantılı mod yama dosyasını kopyalayarak harici depolama cihazınıza veya USB belleğinize aktarın.
- Bilgisayarda veya konsol dosya yöneticisinde, oyunun ana dizinindeki şu hedef klasör yoluna ilerleyin: PPSA02433-app\lava\content\paks
- İndirdiğiniz Türkçe yama dosyasını bu paks klasörü içerisine doğrudan kopyalayın ve orijinal veri bloklarıyla yer değiştirme talebini onaylayın.
- Dosya taşıma işlemlerinin tamamlanmasının ardından oyunu konsolunuza kopyalayın veya harici disk üzerinden Itemzflow aracı ile çalıştırın. Oyun otomatik olarak %100 Türkçe olarak açılacaktır.
İndirme Bağlantıları
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.