- Konular
- 69
- Skor
- 76
Merhaba oyunseverler,
Soğuk Savaş döneminin o gerilim dolu atmosferini, Sovyetler Birliği'nin yönetim koltuğunu ve dönemin çetrefilli siyasi kararlarını iliklerimize kadar hissettiğimiz Crisis in the Kremlin: Cold War için kolları sıvadım! Oyunun derin metin yapısını ve dönemsel terimlerini dilimize kazandırmak adına Türkçe yama çalışmasına resmi olarak başlamış bulunmaktayım.
Oyunun sunduğu o muazzam strateji ve metin yoğunluğunu, dil bariyerine takılmadan herkesin rahatça deneyimleyebilmesi için çeviri sürecini büyük bir titizlikle yürütüyorum.
YAMADAN GÖRÜNTÜLER

Destekleriniz ve sabrınız için şimdiden teşekkürler! Takipte kalın.
Soğuk Savaş döneminin o gerilim dolu atmosferini, Sovyetler Birliği'nin yönetim koltuğunu ve dönemin çetrefilli siyasi kararlarını iliklerimize kadar hissettiğimiz Crisis in the Kremlin: Cold War için kolları sıvadım! Oyunun derin metin yapısını ve dönemsel terimlerini dilimize kazandırmak adına Türkçe yama çalışmasına resmi olarak başlamış bulunmaktayım.
Oyunun sunduğu o muazzam strateji ve metin yoğunluğunu, dil bariyerine takılmadan herkesin rahatça deneyimleyebilmesi için çeviri sürecini büyük bir titizlikle yürütüyorum.
Proje Detayları
- Oyun: Crisis in the Kremlin: Cold War
- Çeviri Durumu: Devam Ediyor (Aktif olarak üzerinde çalışılıyor)
- Hedef: Oyun içi tüm metinler, eventler (olaylar), gazete başlıkları ve arayüzün tamamen Türkçe olması.
Yama Hakkında Notlar
Yama şu an yapım aşamasında olduğu için henüz bir indirme linki bulunmuyor. Çalışmaları hız kesmeden sürdürüyorum ve belirli aşamaları katettikçe bu başlık altından sizleri bilgilendireceğim.Çeviride dönemin siyasi diline, tarihi terimlerine ve oyunun orijinal ruhuna sadık kalmaya özen gösteriyorum. Amacım, sanki oyun resmi bir Türkçe dil desteğiyle çıkmış gibi temiz ve anlaşılır bir iş ortaya koymak.
YAMADAN GÖRÜNTÜLER

Destekleriniz ve sabrınız için şimdiden teşekkürler! Takipte kalın.