Şikayet fortune mill

Şikayet

tequilaaa

Oyunsever
Konular
1
Skor
0
yarım saattir bir yama indirmek için onay bekliyorum hala verilmedi böyle saçma gereksiz bir olay yok böyle yapa yapa anca insanları kazanmak yerine kaybedersiniz en önemli şey zamandır

Merhaba hocam, hassasiyetinizi anlıyorum lakin bu sistemin getirilmesine sebep olanlar bilinçsiz üyelerdir. Günde 100 yorum geliyorsa 20 yorumu hakaret oluyor. Hakaret edenleri ayıklamak için bu sistemi getirdik.

Merhaba hocam, hassasiyetinizi anlıyorum lakin bu sistemin getirilmesine sebep olanlar bilinçsiz üyelerdir. Günde 100 yorum geliyorsa 20 yorumu hakaret oluyor. Hakaret edenleri ayıklamak için bu sistemi getirdik.
Hocam bu sistemden çok sağlam bir kod altyapısıyla filtreleme olayı getirilebilir. ben yarım saat bekledim problem yok tekrardan yarım saat bekler bir yama daha indiririm ama başka insanlar dayanamayabilir ve bununlamı uğraşacağım diyebilir eğer sağlam filtreleme olayı yaparsanız kitleyi elde tutarsınız dönüşünüz için teşekkürler <3

Ben teşekkür ederim hocam. İşteydim yeni eve geldim. Çalıştığımız için bazen bakamıyoruz. Bu kadar uzun bekletmezdik bugün bir talihsizlik oldu. Kod altyapısı üzerinde çalışmalarımız başlayacaktır, teşekkür ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

HAKKIMIZDA

TurkceYama.Org, oyunlar ve yazılımlar için Türkçe dil yamaları oluşturma ve paylaşma konusunda lider bir kaynaktır. Amacımız, uluslararası oyun ve yazılımları Türk kullanıcılar için erişilebilir ve anlaşılır hale getirmektir. Site üzerinden, çeşitli oyunlar ve uygulamalar için hazırlanmış Türkçe yamaları bulabilir, bu yamaları nasıl oluşturacağınız hakkında bilgi edinebilir ve kendi projelerinizi toplulukla paylaşabilirsiniz. TürkçeYama.Org, detaylı rehberler, güncel yamalar, teknik destek ve topluluk forumları ile kullanıcıların dil desteği ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Türkçe içeriklerin kalitesini artırmak ve oyun deneyimini zenginleştirmek için bize katılın, bilgi alışverişinde bulunun ve katkıda bulunun!

Geri
Üst Alt