Herkese selamlar

covrage92

Oyunsever
Konular
2
Skor
5
Ben Can Aranizda yeniyim. Samsunluyum ve mmorpg hastasiyim, Rpg ve nis yapimlara ilgim var. Malum ülkemizdeki oyun fiyatlari absürt derecede artti ve buna ek olarak Türkce yamali oyunlarda gelmiyor, Bu platform oldukça degerli olduğunu düsünüyorum cünkü yama bulmak kolay gibi gözüksede imkansiz geneli hep bozuk oluyor yada linkler kirilmis oluyor ama bu forum oldukca güzel arşive sahip ve her gün konulari takip ediyorum. Umarim cok güzel vakitler geçiririz 🧿

Ben Can Aranizda yeniyim. Samsunluyum ve mmorpg hastasiyim, Rpg ve nis yapimlara ilgim var. Malum ülkemizdeki oyun fiyatlari absürt derecede artti ve buna ek olarak Türkce yamali oyunlarda gelmiyor, Bu platform oldukça degerli olduğunu düsünüyorum cünkü yama bulmak kolay gibi gözüksede imkansiz geneli hep bozuk oluyor yada linkler kirilmis oluyor ama bu forum oldukca güzel arşive sahip ve her gün konulari takip ediyorum. Umarim cok güzel vakitler geçiririz 🧿
Hoş geldin Can hocam öncelikle aramıza katılmana çok sevindim.

Ben de geçmişte tam bir MMORPG bağımlısıydım fakat günlük yaşantı, sorumluluklar ve iş güç nedeniyle artık o yoğun bağımlılığın önüne geçmek için uzak durmak zorunda kaldım. Gerçi tamamen de kopamadık arada @Admin hocam ile birlikte ufaktan Metin2 atıyoruz. Ayrıca kendisi tam bir Diablo IV hastasıdır beni de kaç defa davet etti ama yeniden o dipsiz kuyuya düşmemek için davetini her seferinde içim yana yana reddettim. Şimdilerde vakit buldukça daha çok tek oyunculu Bannerlord ve Skyrim gibi oyunları oynamayı tercih ediyorum.

Oyun fiyatları konusundaki sitemine maalesef sonuna kadar katılıyorum. Zaten tam da bu yüzden oyunları kendi dilimizde ve sorunsuz bir şekilde oynayabilmek için yama kütüphanemizi her geçen gün daha da büyütmeye çalışıyoruz. Piyasadaki o bahsettiğin virüslü, kırık linkli veya yarım yamalak yapay zeka çevirisi dolu çöplükten biz de çok sıkıldık. Forumu temiz ve güncel tutmak senin gibi ne aradığını bilen oyuncular sayesinde anlam kazanıyor.

RPG ve niş yapımlara ilgin varmış. O tarafta da çok güzel Türkçe yama projelerimiz ve paylaşımlarımız var. Hatta gözüne çarpan, "Keşke şunun da düzgün bir yaması olsa" dediğin bir oyun olursa ve kırık bir linke denk gelirsen bizimle paylaşmaktan çekinme lütfen.

Bu arada, forumdaki bu aile ortamını daha da canlandırmak için Discord sunucumuzu yakında aktif edeceğiz. Sizi orada görmekten onur duyarız. Açılışı yaptığımızda duyurusunu geçeceğiz zaten, takipte kalın.

Tekrardan hoş geldin Can hocam. Umarım keyifli vakit geçirirsin. :)

Hoş geldin Can hocam öncelikle aramıza katılmana çok sevindim.

Ben de geçmişte tam bir MMORPG bağımlısıydım fakat günlük yaşantı, sorumluluklar ve iş güç nedeniyle artık o yoğun bağımlılığın önüne geçmek için uzak durmak zorunda kaldım. Gerçi tamamen de kopamadık arada @Admin hocam ile birlikte ufaktan Metin2 atıyoruz. Ayrıca kendisi tam bir Diablo IV hastasıdır beni de kaç defa davet etti ama yeniden o dipsiz kuyuya düşmemek için davetini her seferinde içim yana yana reddettim. Şimdilerde vakit buldukça daha çok tek oyunculu Bannerlord ve Skyrim gibi oyunları oynamayı tercih ediyorum.

Oyun fiyatları konusundaki sitemine maalesef sonuna kadar katılıyorum. Zaten tam da bu yüzden oyunları kendi dilimizde ve sorunsuz bir şekilde oynayabilmek için yama kütüphanemizi her geçen gün daha da büyütmeye çalışıyoruz. Piyasadaki o bahsettiğin virüslü, kırık linkli veya yarım yamalak yapay zeka çevirisi dolu çöplükten biz de çok sıkıldık. Forumu temiz ve güncel tutmak senin gibi ne aradığını bilen oyuncular sayesinde anlam kazanıyor.

RPG ve niş yapımlara ilgin varmış. O tarafta da çok güzel Türkçe yama projelerimiz ve paylaşımlarımız var. Hatta gözüne çarpan, "Keşke şunun da düzgün bir yaması olsa" dediğin bir oyun olursa ve kırık bir linke denk gelirsen bizimle paylaşmaktan çekinme lütfen.

Bu arada, forumdaki bu aile ortamını daha da canlandırmak için Discord sunucumuzu yakında aktif edeceğiz. Sizi orada görmekten onur duyarız. Açılışı yaptığımızda duyurusunu geçeceğiz zaten, takipte kalın.

Tekrardan hoş geldin Can hocam. Umarım keyifli vakit geçirirsin. :)
Çok teşekkür ediyorum cevabiniz icin. Mmorpg resmen insani icine cekiyor Yakin zamanda Aion‘u biraktim Aion2 yi bekliyorum, Kisa süreli Throne and Liberty oynuyorum fena değil. Mt2 ise ömür törpüsü gibi oldu çok beğeniyorum ama sanirim action kombat sistemini daha çok begeniyorum ondan dolayi hantal geliyor.

Oyun konusunda ise ps Vita satin aldim yakin zamanda Türkce yama istegi olusturmustum sagolsun admin abi yardimci oldu listeye aldim dedi isteklerini. Ülkemizde aslinda oldukca mantikli bir secenek ps vita ama sanirim pek ilgi görmüyor.

Discord sunucunuza katilmak elbette isterim hatta ilk önce öyle bir sey aradim ama bulamadim bence gerekli hele ki yasaklarin kalkacagi söyleniyor cok kiymetli olabilir toplulukla anlik iletisimde olmak.

Severek takip ediyorum 🧿✨

Can hoş geldin aramıza. Bende Karadenizliyim Bilgisayar'ın mmorpg için üretildiğini düşünenlerdenim dünya aslında düz diyenler gibi :) Elimizden geldiğince kusursuz bir topluluk oluşturmak amacımız. Başarılı olabiliyorsak ne mutlu bize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

HAKKIMIZDA

TurkceYama.Org, oyunlar ve yazılımlar için Türkçe dil yamaları oluşturma ve paylaşma konusunda lider bir kaynaktır. Amacımız, uluslararası oyun ve yazılımları Türk kullanıcılar için erişilebilir ve anlaşılır hale getirmektir. Site üzerinden, çeşitli oyunlar ve uygulamalar için hazırlanmış Türkçe yamaları bulabilir, bu yamaları nasıl oluşturacağınız hakkında bilgi edinebilir ve kendi projelerinizi toplulukla paylaşabilirsiniz. TürkçeYama.Org, detaylı rehberler, güncel yamalar, teknik destek ve topluluk forumları ile kullanıcıların dil desteği ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Türkçe içeriklerin kalitesini artırmak ve oyun deneyimini zenginleştirmek için bize katılın, bilgi alışverişinde bulunun ve katkıda bulunun!

Geri
Üst Alt