- Konular
- 47
- Skor
- 37
Merhaba Turkceyama.Org üyeleri,
Sizi I. Dünya Savaşı sonrası Birmingham'ın çamurlu ve tehlikeli sokaklarına, popüler Netflix dizisinin birinci sezonunun hemen öncesine götüren Peaky Blinders: Mastermind için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.
Bu yama sayesinde Shelby ailesinin yükseliş öyküsüne, Tommy'nin ailesini iflas ettirmek için kurulan alçakça komployu zekasıyla çözüşüne dil bariyerine takılmadan tanıklık edeceksiniz. Karakterlerin diyaloglarını ve planlama aşamalarını tamamen kendi dilinizde deneyimlemek, aldığınız stratejik keyfi katlayacaktır.
Birmingham sokaklarında Peaky Blinders adına yapacağınız tüm kusursuz planlarda iyi oyunlar ve başarılar dilerim!
Sizi I. Dünya Savaşı sonrası Birmingham'ın çamurlu ve tehlikeli sokaklarına, popüler Netflix dizisinin birinci sezonunun hemen öncesine götüren Peaky Blinders: Mastermind için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.
Bu yama sayesinde Shelby ailesinin yükseliş öyküsüne, Tommy'nin ailesini iflas ettirmek için kurulan alçakça komployu zekasıyla çözüşüne dil bariyerine takılmadan tanıklık edeceksiniz. Karakterlerin diyaloglarını ve planlama aşamalarını tamamen kendi dilinizde deneyimlemek, aldığınız stratejik keyfi katlayacaktır.
Peaky Blinders: Mastermind ve Türkçe Yama Hakkında
Oyun, Tommy Shelby'nin kafasında karmaşık senaryoları ve kusursuz zamanlamaları planlama yeteneğini (Mastermind) merkezine alıyor. Tommy, Arthur, Polly, Ada, John ve Finn karakterlerini eş zamanlı olarak kontrol edip, eylemleri doğru zamanlayarak bulmacaları çözmeniz gerekiyor.- %100 Çeviri Kapsamı: Oyunda sadece jenerik (yapımcı listesi) kısmı hariç tutulmuş olup, ana menü, görev yönlendirmeleri, bulmaca ipuçları ve tüm hikaye diyalogları tamamen Türkçeye çevrilmiştir.
- Geniş Platform Uyumluluğu: Türkçe yama paketi Steam dahil tüm resmi dijital platform sürümleriyle uyumludur. Ayrıca oyunun korsan/kural dışı sürümlerinde de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
- Dinamik Yama Yönetimi: Arşiv boyutu, yamanın sisteminize zarar vermeden dilediğiniz an tek tıkla açılıp kapatılabilmesini sağlayan özel batch dosyaları barındırdığı için normalden biraz daha büyüktür.
Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi
Yamanın kurulumu ve aktif edilmesi aşamasında adımları sırasıyla ve dikkatlice takip etmeniz önemlidir. Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın.- Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Peaky Blinders: Mastermind Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
- Oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu ana dizine gidin ve buradaki "PeakyBlinders_Data" klasörünün içerisine giriş yapın.
- Masaüstüne çıkardığınız yama dosyasını bu PeakyBlinders_Data klasörünün içine bırakın.
- Yamanın düzgün çalışabilmesi için klasörün içindeki orijinal "data.unity3d" dosyasının adını tam olarak "data.unity3d.sixthsense" şeklinde değiştirin.
- Yamayı devreye sokmak için klasör içerisindeki TR_Yama_Aktif.bat dosyasını çalıştırın. (Eğer yamayı kaldırmak veya orijinal dile dönmek isterseniz TR_Yama_Kaldir.bat dosyasını kullanabilirsiniz).
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum adımlarını takip etmenize rağmen oyunda Türkçe karakter veya metin hatası alırsanız, .bat uzantılı dosyalar çalışırken bir sorun yaşarsanız hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Peaky Blinders: Mastermind %100 Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.