- Konular
- 47
- Skor
- 37
Merhaba Turkceyama.Org üyeleri,
Arkane Studios'un imzasını taşıyan, Talos I uzay istasyonunda Typhon adı verilen uzaylı tehdidine karşı zeka ve hayatta kalma becerilerimizi konuşturduğumuz derin bilimkurgu/FPS yapımı Prey (2017) için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Başarılı topluluk çevirmenlerinden ferex28 tarafından titizlikle hazırlanan bu yerelleştirme çalışması sayesinde, hem ana oyunu hem de eleştirmenlerden tam not alan zorlu Mooncrash ek paketini (DLC) tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.
Uzay istasyonunun karanlık koridorlarında gizemleri çözerken, ses kayıtlarını ve bilgisayar loglarını dil bariyerine takılmadan okumak aldığınız oyun keyfini katlayacaktır.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Prey\
Talos I uzay istasyonundaki bu tekinsiz ve gizemli hayatta kalma mücadelesinde tüm oyuncularımıza iyi oyunlar dilerim!
Arkane Studios'un imzasını taşıyan, Talos I uzay istasyonunda Typhon adı verilen uzaylı tehdidine karşı zeka ve hayatta kalma becerilerimizi konuşturduğumuz derin bilimkurgu/FPS yapımı Prey (2017) için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Başarılı topluluk çevirmenlerinden ferex28 tarafından titizlikle hazırlanan bu yerelleştirme çalışması sayesinde, hem ana oyunu hem de eleştirmenlerden tam not alan zorlu Mooncrash ek paketini (DLC) tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.
Uzay istasyonunun karanlık koridorlarında gizemleri çözerken, ses kayıtlarını ve bilgisayar loglarını dil bariyerine takılmadan okumak aldığınız oyun keyfini katlayacaktır.

Türkçe Yama Kapsamı ve Öne Çıkan Özellikler
- %100 Tamamlanma Oranı: Ana menü arayüzü, senaryo diyalogları, yetenek ağaçları, yan görevler ve altyazıların tamamı %100 oranında Türkçeye çevrilmiştir.
- Mooncrash DLC Desteği: Yama paketi, oyunun popüler rogue-like ek paketi olan Mooncrash içeriğindeki tüm metinleri de kapsamaktadır.
- Sürüm ve Platform Uyumluluğu: Yama dosyası oyunun Steam platformu ve özellikle 1.07 sürümüyle tamamen uyumlu ve kararlı çalışmaktadır.
- Karakter Desteği: Oyun motorunun yapısından ötürü yama Türkçe karakterleri (ı, ş, ğ vb.) desteklememektedir ancak bu durum genel okunabilirliği veya oyun zevkini kesinlikle olumsuz etkilemez.
Varsayılan Kurulum Yolu Rehberi
Oyununuzun bilgisayarınızda nereye kurulu olduğunu bulmakta zorluk çekiyorsanız, Steam platformu için aşağıdaki varsayılan (default) dizini kontrol edebilirsiniz:C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Prey\
Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi
Kurulum işlemi son derece basittir ve yalnızca klasik bir "Sürükle-Bırak" işleminden ibarettir. Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın. Ayrıca arşiv içerisinden çıkacak olan Beni Oku dosyasını da inceleyebilirsiniz.- Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Prey Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirmiş olduğunuz ZIP dosyasını masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
- Oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu ana dizine (Prey klasörünün tam içine) giriş yapın.
- Masaüstüne çıkardığınız “Prey” klasörünün içerisindeki tüm dosyaları kopyalayıp oyunun ana dizinine yapıştırın.
- Bilgisayarınızın ekranına gelecek olan "Hedefteki dosyaları değiştir ve üzerine yaz" uyarısına onay verin.
Prey (2017) Sistem Gereksinimleri
Oyunun sorunsuz çalışabilmesi için bilgisayarınızın karşılaması gereken donanım özellikleri şu şekildedir:Minimum Sistem Özellikleri
- İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (Sadece 64-Bit sürümleri)
- İşlemci: Intel Core i5-2400 veya AMD FX-8320
- Bellek (RAM): 8 GB RAM
- Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 660 2GB veya AMD Radeon 7850 2GB
- Depolama Alanı: 20 GB kullanılabilir alan
Tavsiye Edilen Sistem Özellikleri
- İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (Sadece 64-Bit sürümleri)
- İşlemci: Intel Core i7-2600K veya AMD FX-8350
- Bellek (RAM): 16 GB RAM
- Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 970 4GB veya AMD Radeon R9 290 4GB
- Depolama Alanı: 20 GB kullanılabilir alan
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum aşamasında yama dosyalarını aktarırken bir sorun yaşarsanız, oyuna girdiğinizde metinler aktifleşmezse veya sürüm uyuşmazlığı nedeniyle bir hata alırsanız hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik sorunları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Prey 2017 ve Mooncrash DLC Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.