- Konular
- 202
Konu Sahibi
Merhaba TurkceYama.Org kullanıcıları,
Sizlere bu yazımda uzun süredir merakla beklenen Princess Peach: Showtime Türkçe Yama projesinin detaylı bir incelemesini sunmak istiyorum. Oyunun renkli ve eğlenceli dünyasına artık Türkçe olarak adım atabileceğiniz bu yama sayesinde, dil bariyerini tamamen ortadan kaldırıyor ve maceraya tam anlamıyla odaklanabiliyorsunuz.

Princess Peach: Showtime, Nintendo Switch platformunda öne çıkan, eğlenceli atmosferi ve yaratıcı oynanışıyla dikkat çeken bir yapım. Ancak İngilizce bilmeyen oyuncular için bazı sahneler ya da görev açıklamaları zaman zaman zorlayıcı olabiliyordu. İşte tam bu noktada Türkçe Yama, TR Yama, Türkçe Yama indir seçenekleri devreye giriyor.
Bu harika projede emeği geçen ekibi de anmadan geçmek olmaz:
Yama, oyunun 1.0.0 sürümü ile %100 uyumlu olarak geliştirilmiştir. Oyunun tüm menüleri, diyalogları ve görev detayları Türkçeleştirilmiştir. Anlatım dili sade ve anlaşılır tutulmuş, özellikle çocuk oyuncuların da rahatlıkla anlayabileceği bir dil tercih edilmiştir.
Princess Peach’in sihirli dünyasına artık tamamen Türkçe olarak adım atmak mümkün. Oyundaki espirili diyaloglardan hikaye derinliğine kadar pek çok detay artık anlaşılır ve keyifli. Bu yamayı özellikle çocuklu aileler, İngilizce bilmeyen kullanıcılar ve Türkçe içerikten keyif alan herkes için şiddetle tavsiye ediyorum.
Yamayı indirip kurmak için forumda ilgili bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, aklınıza takılan her soruyu konu altına yorum olarak bırakabilirsiniz.
Türkçe Yama, TR Yama, Türkçe Yama indir gibi içerikleri seviyorsanız bizi takip etmeyi unutmayın.
Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.
İyi oyunlar.
Sizlere bu yazımda uzun süredir merakla beklenen Princess Peach: Showtime Türkçe Yama projesinin detaylı bir incelemesini sunmak istiyorum. Oyunun renkli ve eğlenceli dünyasına artık Türkçe olarak adım atabileceğiniz bu yama sayesinde, dil bariyerini tamamen ortadan kaldırıyor ve maceraya tam anlamıyla odaklanabiliyorsunuz.

Yama Hakkında Genel Bilgiler
Princess Peach: Showtime, Nintendo Switch platformunda öne çıkan, eğlenceli atmosferi ve yaratıcı oynanışıyla dikkat çeken bir yapım. Ancak İngilizce bilmeyen oyuncular için bazı sahneler ya da görev açıklamaları zaman zaman zorlayıcı olabiliyordu. İşte tam bu noktada Türkçe Yama, TR Yama, Türkçe Yama indir seçenekleri devreye giriyor.
Bu harika projede emeği geçen ekibi de anmadan geçmek olmaz:
- Proje Yöneticisi:
- Profesör Pikachu
- Çevirmenler:
- atessivas
- Profesör Pikachu
Yama, oyunun 1.0.0 sürümü ile %100 uyumlu olarak geliştirilmiştir. Oyunun tüm menüleri, diyalogları ve görev detayları Türkçeleştirilmiştir. Anlatım dili sade ve anlaşılır tutulmuş, özellikle çocuk oyuncuların da rahatlıkla anlayabileceği bir dil tercih edilmiştir.
Kurulum Rehberi
YUZU Emülatör için Kurulum
- Oyunun 1.0.0 sürümünü kullandığınızdan emin olun.
- Yuzu’da oyuna sağ tıklayıp “Mod dosyası konumunu aç” seçin.
- Gamepad türünüze uygun yama dosyasını çıkan klasöre yapıştırın.
- Emülatörde oyunun özelliklerine tıklayın.
- Yamanın aktif olduğundan (tikli) emin olun.
- Bölgeyi Avrupa, dili ise İngiliz İngilizcesi olarak ayarlayın.
- Kurulum tamam! Keyifli oyunlar.
RYUJINX Emülatör için Kurulum
- Oyunun 1.0.0 sürümü ile uyumludur.
- Oyuna sağ tıklayıp “Open Mods Directory” seçin.
- Gamepad türünüze uygun yama dosyasını ilgili klasöre atın.
- System ayarlarından bölgeyi Avrupa, dili İngiliz İngilizcesi yapın.
- Her şey hazır, iyi eğlenceler!
SWITCH Cihazı için Kurulum
- Nintendo Switch’inizi Avrupa bölgesi ve İngilizce dil seçeneği ile ayarlayın.
- Yama dosyasından çıkan “content” klasörünü, hafıza kartınızdaki “atmosphere” klasörüne atın.
- Hepsi bu kadar, kolay kurulum ve %100 Türkçe deneyim sizi bekliyor.
İndir:
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.
Yamayı indirip kurmak için forumda ilgili bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, aklınıza takılan her soruyu konu altına yorum olarak bırakabilirsiniz.
Türkçe Yama, TR Yama, Türkçe Yama indir gibi içerikleri seviyorsanız bizi takip etmeyi unutmayın.
Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.
İyi oyunlar.