- Konular
- 21
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,
Double Fine Productions tarafından geliştirilen, oyun dünyasının en özgün platform ve macera yapımlarından biri olan Psychonauts için hazırlanan en güncel Türkçe yama paketlerini sizlerle paylaşıyorum. Razputin'in zihinlerin derinliklerine daldığı bu sürreal ve eğlenceli hikayeyi, dil bariyeri olmadan tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.

Aşağıdaki adımlardan indirdiğiniz ekibe uygun olanı seçerek kurulumu tamamlayın:
Double Fine Productions tarafından geliştirilen, oyun dünyasının en özgün platform ve macera yapımlarından biri olan Psychonauts için hazırlanan en güncel Türkçe yama paketlerini sizlerle paylaşıyorum. Razputin'in zihinlerin derinliklerine daldığı bu sürreal ve eğlenceli hikayeyi, dil bariyeri olmadan tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.

Adım Adım Türkçe Yama Kurulum Rehberi
Kurulum işlemine başlamadan önce, herhangi bir dosya bozulmasına karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın. Ayrıca arşiv içerisinden çıkan Beni Oku dosyasını da gözden geçirebilirsiniz.Aşağıdaki adımlardan indirdiğiniz ekibe uygun olanı seçerek kurulumu tamamlayın:
- Aşağıda paylaştığım bağlantıdan yama arşivini indirin ve masaüstüne çıkartın.
- Arşiv içerisinden çıkan yama dosyalarını kopyalayın.
- Oyunun kurulu olduğu dizindeki şu klasör yolunu takip edin:...\Psychonauts\WorkResource\Localization
- Kopyaladığınız dosyaları bu Localization klasörünün içerisine yapıştırarak değiştirme onayını verin.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum klasörünü bulmakta zorluk çekerseniz, oyun içi metinlerin aktifleşmesiyle ilgili bir hata alırsanız veya yama sonrasında çökme problemi yaşarsanız hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik sorunları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Psychonauts Türkçe yama indirme linklerine ulaşabilirsiniz: Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.