Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
47
Skor
37
Merhaba Turkceyama.Org üyeleri,

Sıra tabanlı taktiksel yapısıyla ve siberpunk esintili samuray temasıyla dikkat çeken bağımsız aksiyon-platform oyunu RONIN için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.

Oyunun tam olarak dallanıp budaklanan devasa bir hikayesi olmasa da, bölümler arasına serpiştirilmiş ufak bilgiler ve diyaloglar sayesinde intikam dolu konunun ne olduğunu bizlere başarılı bir şekilde aktarıyor. Dil bariyerine takılmadan bu siberpunk intikam öyküsünün tüm detaylarına hakim olmak ve taktiksel planlarınızı ana dilinizde yapmak istiyorsanız, bu yama paketi oyun deneyiminizi çok daha keyifli hale getirecektir.
1779775494570

RONIN Nasıl Bir Oyun? Taktiksel Samuray Aksiyonu​

RONIN, klasik platform oyunlarının aksine tamamen stratejik ve sıra tabanlı hamleler üzerine kurulmuş sıra dışı bir yapımdır:

• Sıra Tabanlı Hamle Mekaniği: Platform üzerinde samuray tarzı, motosiklet kasklı gizemli bir karakteri yönetiyoruz. Bu karakterle zıplıyor, duvarlara tırmanıyor ve düşmanlarımızı alt ediyoruz.
  • Adım Adım Strateji: Oyunda bir el düşmanlarınız hamle yapıyor, bir el ise siz yapıyorsunuz. Saldırı yaparken veya bir sonraki pozisyonunuzu belirlerken adımlarınızı çok iyi hesaplamanız gerekiyor.
  • Tehlikeden Kaçış: Düşmanların saldırılarından kaçmak için size doğru gelen kırmızı uyarı çizgilerini ve nişan göstergelerini iyi takip etmeli, hamle sırası size geldiğinde bu çizgilerin dışına doğru doğru zıplayarak hayatta kalmalısınız.

Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

RONIN Türkçe yama paketi otomatik bir yükleyici (kurulum dosyası) ile birlikte gelmektedir, bu sayede kurulumu oldukça pratiktir. Kurulum aşamasına geçmeden önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın. Ayrıca arşiv içerisinden çıkacak olan Beni Oku dosyasını da inceleyebilirsiniz.

1. Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden RONIN Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirmiş olduğunuz RAR/ZIP arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
  3. Klasör içerisindeki otomatik kurulum dosyasını (.exe uzantılı yükleyiciyi) sağ tıklayıp Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğiyle başlatın.
  4. Yükleme ekranında, yamanın oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu doğru klasöre (örneğin Steam kullanıyorsanız Steamapps içerisindeki RONIN klasörüne) uygulandığından emin olun. Eğer hedef klasör yanlışsa, oyunun kurulu olduğu dizini manuel olarak seçin.
  5. Kurulumu onaylayarak tamamlayın.
Yükleme işlemi başarıyla tamamlanmıştır! Oyuna giriş yaparak tamamen Türkçe arayüz ve metinlerle intikam planlarınızı devreye sokabilirsiniz.

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum sihirbazında oyun dizinini seçerken bir hata alırsanız, oyuna girdiğinizde diyaloglar veya menü Türkçe olarak görünmezse hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak RONIN PC Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Doğru hamleleri planlayıp tüm düşmanlarınızı tek tek saf dışı bırakacağınız bu zorlu taktiksel macerada herkese iyi oyunlar dilerim!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

HAKKIMIZDA

TurkceYama.Org, oyunlar ve yazılımlar için Türkçe dil yamaları oluşturma ve paylaşma konusunda lider bir kaynaktır. Amacımız, uluslararası oyun ve yazılımları Türk kullanıcılar için erişilebilir ve anlaşılır hale getirmektir. Site üzerinden, çeşitli oyunlar ve uygulamalar için hazırlanmış Türkçe yamaları bulabilir, bu yamaları nasıl oluşturacağınız hakkında bilgi edinebilir ve kendi projelerinizi toplulukla paylaşabilirsiniz. TürkçeYama.Org, detaylı rehberler, güncel yamalar, teknik destek ve topluluk forumları ile kullanıcıların dil desteği ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Türkçe içeriklerin kalitesini artırmak ve oyun deneyimini zenginleştirmek için bize katılın, bilgi alışverişinde bulunun ve katkıda bulunun!

Geri
Üst Alt