Türkçe Yama

Admin

Yönetici
Konular
151
Merhaba TurkceYama.Org kullanıcıları,

Bugün sizlere The Escapists 2 oyununun Türkçe yaması hakkında detaylı bir inceleme sunacağım. Birkaç gün önce, The Escapists 2 oyununu oynamaya karar verdim, ancak oyun Türkçe dil desteği sunmadığı için biraz zorlandım. İngilizceyi bir ölçüde anlamama rağmen, arkadaşımın İngilizce bilgisi yetersizdi ve oyunu oynamakta ciddi zorluklar yaşıyordu. Bu durumu fark ettiğimde, oyunun dilini Türkçeye çevirmeye karar verdim.

1740217089483

Yama Süreci ve Zorluklar

Manuel olarak çeviri yapmanın zaman alacağını fark ettiğimde, süreci hızlandırmak adına DeepL adlı çeviri aracını kullanmaya başladım. DeepL, çok başarılı bir çevirmen olsa da, bazı cümlelerde devrik yapılar, anlam bozuklukları ve komutlarla karışmış ifadeler gibi sorunlar meydana geldi. Bu otomatik çeviri nedeniyle, bazı kısımlar ilk başta anlaşılır olmaktan uzaktı. Ancak, çeviriyi tamamladıktan sonra oyunu test ederek bu hataları düzelttim ve genel anlamda daha anlaşılır bir hale getirdim.

Tabii ki, hâlâ bazı kısımlar doğal gelmeyebilir veya gözden kaçırmış olabileceğim hatalar olabilir. Bu yüzden, yamanın erken bir sürümünü sizinle paylaşıyorum. Eğer oyunda herhangi bir hata veya gariplik fark ederseniz, lütfen ekran görüntüsü alarak benimle paylaşın. Böylece hataları daha hızlı düzeltebilir ve yamayı güncellediğimde buradaki linkleri de yenileyebilirim.

Yama Bilgileri

• Oyun sürümü: v1.1.10.666175
  • Uyumluluk: Steam, Epic Games, GOG
  • Çevrilen içerik: Oyunun tamamı Türkçeye çevrildi, yani %100 Türkçe dil desteği sağlanmış oldu.
Kurulum

Yamanın kurulumu oldukça basit. Steam sürümünü oynayanlar için yapmanız gereken tek şey, yama klasöründeki dosyayı oyunun ana dizinine atmak. Eğer Epic Games veya GOG sürümünü kullanıyorsanız, aynı adımları takip edebilirsiniz.

Bu yama, The Escapists 2 oyununu Türkçe oynamak isteyenler için harika bir çözüm sundu. Oyun artık Türkçe dil desteğiyle çok daha erişilebilir hale geldi. Çeviri süreci tam anlamıyla tamamlanmış olsa da, herhangi bir hata fark ederseniz, benimle paylaşmaktan çekinmeyin. Sizin geri dönüşleriniz sayesinde bu Türkçe yama daha da mükemmel hale gelecektir.

İyi oyunlar.

İndirme Bağlantıları:

Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';