- Konular
- 205
Konu Sahibi
The Secret of Monkey Island: Special Edition Türkçe Yaması [Menü, Arayüzler, Alt Yazılar] - %100
Bu Türkçe yama, The Secret of Monkey Island: Special Edition oyununu tamamen Türkçe dil desteğiyle oynamanızı sağlar. Menü, arayüzler ve alt yazılar %100 oranında çevrilmiştir. Yamanın çevirisi, orijinal çevirideki hatalar düzeltilerek yenilenmiş ve eksiksiz hale getirilmiştir.

Daha önce Taner Saydam'ın yaptığı çeviri forumda paylaşılmıştı ancak ne yazık ki birçok hatalı çeviri içeriyordu. Bu sebeple, pek çok kısmı baştan çevirdim ve çevrilmeyen kısımları da tamamladım. Her ne kadar her şey titizlikle gözden geçirilse de, ufak tefek eksiklikler ya da hatalar olabileceğini göz önünde bulundurarak, geri bildirimlerinizi bekliyorum.
Bu adımları uygulayarak Türkçe dil seçeneğiyle The Secret of Monkey Island oyununu tam anlamıyla Türkçe oynayabilirsiniz!
Yamanın herhangi bir kısmında hata veya eksiklik bulursanız, forum üzerinden veya özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
Keyifli oyunlar
Bu Türkçe yama, The Secret of Monkey Island: Special Edition oyununu tamamen Türkçe dil desteğiyle oynamanızı sağlar. Menü, arayüzler ve alt yazılar %100 oranında çevrilmiştir. Yamanın çevirisi, orijinal çevirideki hatalar düzeltilerek yenilenmiş ve eksiksiz hale getirilmiştir.

Çevirenler:
- Taner Saydam (ilk çeviri)
- spiderh (spider-pro) (yeniden çeviren)
Daha önce Taner Saydam'ın yaptığı çeviri forumda paylaşılmıştı ancak ne yazık ki birçok hatalı çeviri içeriyordu. Bu sebeple, pek çok kısmı baştan çevirdim ve çevrilmeyen kısımları da tamamladım. Her ne kadar her şey titizlikle gözden geçirilse de, ufak tefek eksiklikler ya da hatalar olabileceğini göz önünde bulundurarak, geri bildirimlerinizi bekliyorum.
Kurulum:
- İndirdiğiniz ZIP dosyasını oyun kurulum klasörüne çıkarın.
- Dosyaların üzerine yazma sorusuna "Evet" diyerek devam edin.
- Oyunun dilini değiştirmek için aşağıdaki adımları takip edin:
- Eğer oyunu ilk kez açıyorsanız, dil olarak Fransızca seçin.
- Eğer oyunu daha önce açtıysanız, gizli dosyaları görünür yapın ve ardından "C:\Users\Taner\AppData\Roaming\LucasArts\The Secret of Monkey Island Special Edition" klasöründeki "Settings.ini" dosyasını açın.
- "language=0" yazan kısmı "1" ile değiştirin.
Bu adımları uygulayarak Türkçe dil seçeneğiyle The Secret of Monkey Island oyununu tam anlamıyla Türkçe oynayabilirsiniz!
Yama Özellikleri:
- Menü ve arayüzlerin %100 Türkçe çevirisi.
- Alt yazıların %100 Türkçe çevirisi.
- Tüm testler tamamlanmış, oyun içinde herhangi bir dil hatası bulunmamakta.
Geri Bildirim ve Destek:
Yamanın herhangi bir kısmında hata veya eksiklik bulursanız, forum üzerinden veya özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
Keyifli oyunlar