Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
30
Merhaba Turkceyama.Org ailesi,

Clementine'ın çocuklukla başlayan, kayıplarla dolu o uzun ve yıpratıcı yolculuğunun nihayete erdiği, serinin görkemli son halkası The Walking Dead: The Final Season için hazırlanan Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Başarılı topluluk ekiplerinden Why Not Çeviri tarafından özenle hazırlanan bu yerelleştirme çalışması sayesinde, Clementine ve AJ'in kaderini belirleyeceğiniz bu final sezonunu tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.

Bu yama eklentisi; oyunun atmosferine uygun, samimi ve kaliteli dil yapısıyla son ana kadar hikayenin içinde kalmanızı sağlayacaktır.

1779563383130

Türkçe Yama Kapsamı ve Öne Çıkan Özellikler​

• %100 Tamamlanma Oranı: Ana menü arayüzü, hikaye diyalogları, kritik anlık seçimler, çevre notları ve altyazıların tamamı %100 oranında Türkçeye çevrilmiştir.
  • Doğal Dil Yapısı: Oyunun sert ve hayatta kalma odaklı atmosferini yansıtmak adına çeviride deyimler, yerelleştirilmiş ifadeler ve argo kelimeler aslına sadık kalınarak kullanılmıştır.
  • Karakter Desteği: Yama, oyun motorunun yapısından ötürü Türkçe karakterleri sınırlı olarak desteklemektedir ancak okunabilirliği etkileyen bir durum söz konusu değildir.
  • Platform Uyumluluğu: Yama dosyası oyunun Steam sürümüyle tamamen uyumlu ve kararlı çalışmaktadır.

Varsayılan Kurulum Yolu Rehberi​

Oyununuzun bilgisayarınızda nereye kurulu olduğunu bulmakta zorluk çekiyorsanız, Steam platformu için aşağıdaki varsayılan (default) dizini kontrol edebilirsiniz:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Walking Dead The Final Season\

Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

Kurulum işlemi son derece basittir ve yalnızca tek bir dosya aktarımıyla tamamlanır. Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı unutmayın. Ayrıca arşiv içerisinden çıkacak olan Beni Oku dosyasını da gözden geçirebilirsiniz.

1. Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden The Walking Dead: The Final Season Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirmiş olduğunuz RAR dosyasını masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
  3. Oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu ana dizine (yani oyunun ana klasörünün içine) giriş yapın.
  4. Masaüstüne çıkardığınız “The Walking Dead The Final Season” klasörünün içerisindeki yama dosyasını olduğu gibi kopyalayıp oyunun ana dizinine yapıştırın.
  5. Bilgisayarınızın ekranına gelecek olan "Hedefteki dosyaları değiştir" uyarısına onay verin.
Kurulum başarıyla tamamlanmıştır! Oyunu başlatıp ayarlar (Settings) menüsünden Altyazıları (Subtitles) aktif hale getirmeyi unutmayın.

The Walking Dead: The Final Season Sistem Gereksinimleri​

Oyunun sorunsuz çalışabilmesi için bilgisayarınızın karşılaması gereken donanım özellikleri şu şekildedir:

Minimum Sistem Özellikleri​

• İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit (Service Pack 1)
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz veya dengi bir işlemci
  • Bellek (RAM): 3 GB RAM
  • Ekran Kartı: nVidia GeForce GTS 450 2GB (Intel entegre grafik kartlarında desteklenmez)
  • DirectX Sürümü: Sürüm 11
  • Depolama Alanı: 15 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirectX 11 uyumlu ses cihazı

Tavsiye Edilen Sistem Özellikleri​

• İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit (Service Pack 1)
  • İşlemci: Intel Core i5-2500K veya üstü
  • Bellek (RAM): 3 GB RAM
  • Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 960 veya üstü
  • DirectX Sürümü: Sürüm 11
  • Depolama Alanı: 15 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirectX 11 uyumlu ses cihazı

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum aşamasında yama dosyalarını aktarırken bir sorun yaşarsanız, oyuna girdiğinizde metinler aktifleşmezse veya siyah ekran hatası alırsanız hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik problemleri bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak The Walking Dead: The Final Season full Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Clementine'ın bu büyük final yolculuğunda tüm hayatta kalanlara keyifli oyunlar dilerim!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

HAKKIMIZDA

TurkceYama.Org, oyunlar ve yazılımlar için Türkçe dil yamaları oluşturma ve paylaşma konusunda lider bir kaynaktır. Amacımız, uluslararası oyun ve yazılımları Türk kullanıcılar için erişilebilir ve anlaşılır hale getirmektir. Site üzerinden, çeşitli oyunlar ve uygulamalar için hazırlanmış Türkçe yamaları bulabilir, bu yamaları nasıl oluşturacağınız hakkında bilgi edinebilir ve kendi projelerinizi toplulukla paylaşabilirsiniz. TürkçeYama.Org, detaylı rehberler, güncel yamalar, teknik destek ve topluluk forumları ile kullanıcıların dil desteği ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Türkçe içeriklerin kalitesini artırmak ve oyun deneyimini zenginleştirmek için bize katılın, bilgi alışverişinde bulunun ve katkıda bulunun!

Geri
Üst Alt