- Konular
- 205
Konu Sahibi
Ultros psikedelik bir metroidvania oyunu olup, kadim bir iblisi barındıran Sanduka'da mahsur kalmış bir karakteri kontrol ettiğiniz, derin bir hikayeye sahip bir yapımdır. Oyun, içerdiği keşif, mücadele ve bulmacalarla oyunculara benzersiz bir deneyim sunmaktadır.

Ben de bu harika indie oyunu Türkçeye çevirdim ve %100 Türkçe yamanın tamamlandığını gururla paylaşmak istiyorum. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız, Ultros kesinlikle kaçırmamanız gereken bir yapım!
Emeği geçen: Kosgen
Yamayı kurmak için, RAR dosyasındaki içerikleri Ultros\Ultros_Data dizinine yerleştirmeniz yeterlidir.
Eğer yama ile ilgili herhangi bir geri bildirimde bulunmak isterseniz, mesaj yoluyla ya da bu konu üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Görüşleriniz çok değerli!
Keyifli oyunlar.

Ben de bu harika indie oyunu Türkçeye çevirdim ve %100 Türkçe yamanın tamamlandığını gururla paylaşmak istiyorum. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız, Ultros kesinlikle kaçırmamanız gereken bir yapım!
Steam Sayfası:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Emeği geçen: Kosgen
Türkçe Yama İndir:
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.
Kurulum:
Yamayı kurmak için, RAR dosyasındaki içerikleri Ultros\Ultros_Data dizinine yerleştirmeniz yeterlidir.
Çeviri Durumu:
- Yüzde: %100
- Notlar:
- Çeviride Türkçe karakterlerin (ş,ğ,ı,İ) dışında eksiklikler bulunmaktadır.
- Çeviride zooloji, psikoloji, biyoloji ve anatomi terimlerine yer verilmiştir. Bu terimler bazen karmaşık olabilir, ancak orijinal oyunun atmosferine sadık kalmaya çalıştım.
Eğer yama ile ilgili herhangi bir geri bildirimde bulunmak isterseniz, mesaj yoluyla ya da bu konu üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Görüşleriniz çok değerli!
Keyifli oyunlar.