- Konular
- 78
-
Öne çıkan konu
Merhaba oyun severler,
Bugün sizlerle, Tails of Iron: 2 Whiskers of Winter için hazırladığımız Türkçe yama dosyasını paylaşmak istiyorum. Bu yama ile Arlo'nun destansı yolculuğunu Türkçe olarak keşfedecek, kuzeyin soğuk ve karla kaplı topraklarında büyük bir kahramanlık mücadelesine katılacaksınız.
Warden of the Wastes'in genç varisi Arlo olarak, Dark Wings'i ilk ve son kez yenmek için Kuzey'in engin, karla kaplı topraklarında destansı bir göreve çık. Dev canavarları avla. Dağılmış klanları birleştir. Yerleşim yerini geliştir. Kan ve tahtın korkunç sırlarını keşfet...
Kahramanlık zamanı geride kaldı. Krallığın, Kuzey'den gelen ve bu toprakları kaplayan kar kadar soğuk bir savaşçıya ihtiyacı var. Demirden bir fare...
Herkese iyi oyunlar dilerim.
İndir:
[/HIDEREPLY]
Bugün sizlerle, Tails of Iron: 2 Whiskers of Winter için hazırladığımız Türkçe yama dosyasını paylaşmak istiyorum. Bu yama ile Arlo'nun destansı yolculuğunu Türkçe olarak keşfedecek, kuzeyin soğuk ve karla kaplı topraklarında büyük bir kahramanlık mücadelesine katılacaksınız.
Hikaye:
Güneyin Fareleri, Kemirgen ve Kurbağa arasındaki büyük savaştan sonra hayatlarını yeniden düzene koymaya başladıkları sırada, Kuzey'de kadim ve korkunç bir kötülük uyanır. Kanatları ölüm kadar siyah, dişleri çelik kadar keskin ve kana susamışlığı sadece intikam için duyduğu açlığıyla yarışır.Warden of the Wastes'in genç varisi Arlo olarak, Dark Wings'i ilk ve son kez yenmek için Kuzey'in engin, karla kaplı topraklarında destansı bir göreve çık. Dev canavarları avla. Dağılmış klanları birleştir. Yerleşim yerini geliştir. Kan ve tahtın korkunç sırlarını keşfet...
Kahramanlık zamanı geride kaldı. Krallığın, Kuzey'den gelen ve bu toprakları kaplayan kar kadar soğuk bir savaşçıya ihtiyacı var. Demirden bir fare...
Kurulum:
- İndirdiğiniz RARdosyasındaki dosyaları, oyunun yüklü olduğu klasöre atın.
- Steam: steamapps/common/Tails of Iron 2 Whiskers of Winter
- Korsan ve Epic Games: Aynı şekilde oyun klasörüne yerleştirin.
Uyumlu Sürümler:
- Steam
- Korsan
- Epic Games
Herkese iyi oyunlar dilerim.
İndir:
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.